2011-02-23 14:49:12• hírek • (x)

Teljes körű szolgáltatás a gyógyítás érdekében

Ha eddig még nem tette, akkor most az ideje, hogy gondoljon Ön és családja egészségére! A szatmárnémeti Korall Klinika több mint egy éve teljes körű szolgáltatást nyújt az egészségmegőrzés és gyógyítás érdekében. Dr. Major Tamás szakorvossal a klinika fül-orr-gégészeti rendelőjébe nyertünk betekintést.

Ha kellemes, családias légkörű, összehangolt ellátás keretében szeretné kivizsgáltatni problémáját, aligha talál jobbat Szatmárnémetiben a Korall Klinikánál, melynek legfőbb célja, hogy betegeinek mindig a lehető legmagasabb szolgáltatást nyújtsa. A klinika egyre több osztállyal, rendelővel bővül, és kiváló képzettséggel rendelkező hazai és magyar orvoscsapat áll a betegek segítségére.

A fül-orr-gégészeti rendelés az elsők között volt, ami 2010 januárjában megindult a klinikán. Az egy év folyamán Dr. Major Tamás a legkülönfélébb panaszokkal rendelkező pácienseket fogadott, és látott el. Dr. Major 1998-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, majd 2002-ben szakvizsgázott fül-orr-gégegyógyászatból, és 2009-ben végzete el PhD tanulmányait a Debreceni Egyetem Orvosi Mikrobiológiai Intézetében, majd nyolc évet dolgozott a debreceni klinikán.

A fül-orr-gégészeti rendelőben teljes körű fizikális vizsgálat lehetséges (fül-, orr-, szájüreg-, garat-, orrgarat-, gége-, nyaki fizikális vizsgálat), ezt a beteg első jelentkezésekor mindig elvégezik. Fülészeti vizsgáló mikroszkóp, fülészeti szívó és számos mikroműszer teszi lehetővé a fülmosást, ill. a pontos fülstátusz rögzítését, mely mindenféle hallásvizsgáló módszernek alapfeltétele.

A vizsgálatokat 15 perces időközönként végzik, ennyi idő alatt meghallgatják a beteget, átnézik a korábbi leleteket, alapos kivizsgálásban részesítik, és megállapítják a diagnózist. A román anyanyelvű betegek is bátran felkereshetik a klinika magyarországi szakorvosát, ugyanis nem ütközik nyelvi nehézségekbe: asszisztensnő fordítja le a beteg panaszát, és azt, hogy mi a teendő.

Mivel korunk egyik vezető haláloka a daganatos megbetegedések, ezért fizikális fej-nyaki rákszűrést is végeznek a rendelőben. Eddig közel öt beteget szűrtek ki a speciális felszerelések segítségével. A közeljövőben endoszkópokkal bővül a rendelő, amely lehetővé teszi egy komplett szűrőprogram bevezetését.

Szédüléses panaszokkal betegek esetében lehetőség van úgynevezett otoneurológiai vizsgálatra, mely a belső fül halló- és egyensúlyérző rendszerének részletes vizsgálata. Rendelési időben mód van hallásvizsgálatra is, amely audiométer segítségével történik.

„Célunk, hogy minél alaposabban kivizsgáljuk a beteget, útjukat egyengessük és szükség esetén visszahívjuk őket. A klinikán belül egy teljes körű konziliáris lehetőség alakult ki, amely nagy segítség a pontos diagnózis kimutatásában. Eddig a legkülönfélébb panasszal érkeztek hozzám betegek. Sok gyereket is kivizsgáltunk, és allergiás panaszokkal rendelkezők is érkeztek, ennek során pedig nagyon jó a kapcsolat alakult ki a klinikán tevékenykedő allergológussal és gyermekgyógyásszal. Fontosnak tartjuk az egymás közötti kommunikációt, ugyanis ez egyik feltétele egy alapos kivizsgálásnak." - nyilatkozta Dr. Major Tamás a Szatmár.ro-nak.

Dr. Major Tamás jelen pillanatban hétfőn egész nap, azaz 9 órától, kedden pedig délelőttönként rendel. Bejelentkezésre lehetőség nyílik személyesen, a Korall Klinika honlapján, vagy a következő telefonszámokon: 0771-630-034; 0771-630-042; 0361-412-037.

Dr. Major Tamás

Dr. Major Tamás

Modern felszerelésekkel végzik a vizsgálatokat

Modern felszerelésekkel végzik a vizsgálatokat

Dr. Major Tamás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: